rolex replica
Links:スーパーコピー 優良サイト 口コミ,スーパーコピー時計N級品,ロレックス スーパーコピー販売
https://upscalerolexs.com/
X

Velkommen

Velkommen til en faglig blogg om forretningsanalyse.  Jeg ønsker å ta opp temaer innen bedriftsøkonomi og markedsøkonomi samt de verktøy vi bruker for analyse og planlegging av utvikling og drift. Det vil bli fokusert på beslutningsstøtte, styringsinformasjon og ledelses-verktøy.

I tillegg til mine egne innlegg håper jeg du vil delta med dine erfaringer og meninger slik at vi kan skape et levende faglig miljø og en åpen diskusjon.  Jeg vil invitere gjeste-skribenter til å delta med innlegg.


Jeg har vært med på å utvikle løsninger for budsjettering, prognose, rapportering og analyse. Blant annet har jeg deltatt i oppbygningen av Finale Systemer AS og Nexima AS. Jeg har en MBA fra BI i Oslo og arbeider i dag som daglig leder i Nexima AS. 

Nexima AS utvikler og leverer programvare for økonomisk planlegging, styring og analyse. Firmaet har spesialkompetanse på informasjonsflyt og leverer systemløsninger for budsjettering, prognose, rapportering og analyse.

 

logo_nexima.jpg

Tilbake

Velkommen

Vi har nå blitt rammet av en global krise som kan bety store forandringer for samfunn, kultur, forretningsliv og lederskapsmodeller, for å nevne noe. Våre spørsmål er kanskje de samme, men vi står overfor en helt ny virkelighet, som krever andre og nye svar.Les mer

Søk etter ord

 Search
soap2day